کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

ادامه دعوای ایلان ماسک و جف بزوس | نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید

  • کد خبر: ۸۲۲۴۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
ادامه دعوای ایلان ماسک و جف بزوس | نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید
ایلان ماسک از رویکرد جف بزوس برای شکایت از اسپیس ایکس به منظور توقف پروژه‌های این شرکت گلایه کرد. این کارآفرین میلیاردر از رئیس جمهور آمریکا هم ناراضی است، چون تسلا را به جلسه خودروسازان کاخ سفید دعوت نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آقای ماسک به‌تازگی در «کنفرانس کد» در کالیفرنیا در پاسخ به سوالی درباره شکایت بلو اوریجین از اسپیس ایکس گفت: «نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید، فرقی هم نمی‌کند که وکلایتان چقدر ماهر باشند.» آمازون همچنین از ماهواره‌های استارلینک اسپیس ایکس به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا شکایت کرده است.

ماسک در پاسخ به این سوال که آیا تا به حال با بزوس درباره این درگیری‌های حقوقی صحبت کرده یا نه، گفت: «کلامی نه، فقط از طریق توییت.» ماسک در ماه اوت در پستی نوشت بزوس خود را بازنشسته کرده تا شغل تمام وقتی برای شکایت از اسپیس ایکس داشته باشد.

مدیرعامل اسپیس ایکس درباره پرواز زیرمداری بزوس و «ریچارد برنسون» هم گفت سرمایه‌گذاری برای پیشرفت حوزه فضا حتما اتفاق خوبی است، ولی پرواز زیرمداری صرفا یک گام کوچک در جهت حرکت به سمت مدار است.

ایلان ماسک همچنین در همین کنفرانس اظهارداشت که جو بایدن دوستانه‌ترین رئیس جمهور آمریکا نیست. بایدن ماه گذشته از مدیران حوزه خودروسازی دعوت کرده بود تا درباره هدف مشترک تولید خودروهای برقی بحث کنند. این مراسم میزبان مسئولان فورد، جنرال موتورز و «استلانتیس» بود اما تسلا به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده خودروهای برقی به این جلسه دعوت نشد.

یکی از دلایل احتمالی دعوت نشدن تسلا این است که نیروی کار آن‌ها به عضویت اتحادیه‌ها درنیامده‌اند، در حالی که بایدن یکی از طرفداران بزرگ اتحادیه‌هاست. ماسک همچنین مدعی شد که دولت بایدن توسط اتحادیه‌ها کنترل می‌شود. او چندی پیش پس از بازگشت سرنشینان ماموریت Inspiration4 با ارجاع به یکی از سخنان دونالد ترامپ، از جو بایدن با لقب «جو خوابالو» یاد کرده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->