ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادامه دعوای ایلان ماسک و جف بزوس | نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید

  • کد خبر: ۸۲۲۴۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
ادامه دعوای ایلان ماسک و جف بزوس | نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید
ایلان ماسک از رویکرد جف بزوس برای شکایت از اسپیس ایکس به منظور توقف پروژه‌های این شرکت گلایه کرد. این کارآفرین میلیاردر از رئیس جمهور آمریکا هم ناراضی است، چون تسلا را به جلسه خودروسازان کاخ سفید دعوت نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آقای ماسک به‌تازگی در «کنفرانس کد» در کالیفرنیا در پاسخ به سوالی درباره شکایت بلو اوریجین از اسپیس ایکس گفت: «نمی‌توانید با شکایت راه خود را به ماه باز کنید، فرقی هم نمی‌کند که وکلایتان چقدر ماهر باشند.» آمازون همچنین از ماهواره‌های استارلینک اسپیس ایکس به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا شکایت کرده است.

ماسک در پاسخ به این سوال که آیا تا به حال با بزوس درباره این درگیری‌های حقوقی صحبت کرده یا نه، گفت: «کلامی نه، فقط از طریق توییت.» ماسک در ماه اوت در پستی نوشت بزوس خود را بازنشسته کرده تا شغل تمام وقتی برای شکایت از اسپیس ایکس داشته باشد.

مدیرعامل اسپیس ایکس درباره پرواز زیرمداری بزوس و «ریچارد برنسون» هم گفت سرمایه‌گذاری برای پیشرفت حوزه فضا حتما اتفاق خوبی است، ولی پرواز زیرمداری صرفا یک گام کوچک در جهت حرکت به سمت مدار است.

ایلان ماسک همچنین در همین کنفرانس اظهارداشت که جو بایدن دوستانه‌ترین رئیس جمهور آمریکا نیست. بایدن ماه گذشته از مدیران حوزه خودروسازی دعوت کرده بود تا درباره هدف مشترک تولید خودروهای برقی بحث کنند. این مراسم میزبان مسئولان فورد، جنرال موتورز و «استلانتیس» بود اما تسلا به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده خودروهای برقی به این جلسه دعوت نشد.

یکی از دلایل احتمالی دعوت نشدن تسلا این است که نیروی کار آن‌ها به عضویت اتحادیه‌ها درنیامده‌اند، در حالی که بایدن یکی از طرفداران بزرگ اتحادیه‌هاست. ماسک همچنین مدعی شد که دولت بایدن توسط اتحادیه‌ها کنترل می‌شود. او چندی پیش پس از بازگشت سرنشینان ماموریت Inspiration4 با ارجاع به یکی از سخنان دونالد ترامپ، از جو بایدن با لقب «جو خوابالو» یاد کرده بود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->